DESPRE NOI

Asociatia Femeilor din Mediul Rural din Romania a fost fondata si functioneaza din anul 2012 in baza prevederilor OG nr. 26/2000 cu privire la asociatii și fundatii, ca o organizatie romaneasca privata si juridica, non-profit si independenta.
Asociatia Femeilor din Mediul Rural din Romania isi propune sa promoveze drepturile femeilor, facilitarea accesului femeilor din mediul rural la programe de formare continua, calificare, formare profesionala continua si formare avansata și promovarea egalitatii de sanse.
Deasemenea Asociatia Femeilor din Mediul Rural din Romania, are ca scop imbunatatirea nivelului de incluziune sociala a acestui segment al populatiei, facilitarea accesului femeilor din mediul rural pe piata muncii si reducerea dependentei lor economice.

 

MISIUNE

Asociatia Femeilor din Mediul Rural din Romania isi propune propune sa identifice cele mai eficiente mijloace de sprijinire a dezvoltarii personale si profesionale a femeilor care locuiesc in mediul rural, pentru ca acestea sa se bucure de o viata mai buna si pentru a putea contribui la dezvoltarea comunitatilor in care traiesc.

 

Viziune

Femeile din mediul rural au dreptul la prosperitate, bunastare, recunoastere si implinire sociala.